TY - THES ID - unin:7587 TI - Prehrana bolesnika na hemodijalizi AU - Kovačić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7190 TI - Određivanje vitamina C u voćnim sokovima AU - Mutvar, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7194 TI - Pivo: proizvodnja i utjecaj konzumacije na zdravlje AU - Antoljak, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7324 TI - Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda AU - Artić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7204 TI - Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja AU - Hunjadi, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7224 TI - Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka AU - Ujlaki, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7561 TI - Antifungalno djelovanje novosintetiziranih kvarternih amonijevih soli AU - Ivančan, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6927 TI - Začini u slastičarstvu AU - Perhaj, Franciska DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7304 TI - Biljni i životinjski pripravci i hrana kao afrodizijak AU - Lončar, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7313 TI - Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza AU - Kuček, Gabrijel DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7320 TI - Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta AU - Jantolek, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7306 TI - Prehrambene navike djece od 1. do 4. razreda osnovnih škola Općine Sveti Ilija AU - Bosilj, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7235 TI - Implementacija HACCP sustava u craft pivovarama AU - Kelc, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7233 TI - Utjecaj temperature na fizikalno-kemijska svojstva bučina ulja AU - Balija, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:7551 TI - Priprema mikrobioloških kultura plijesni za trajno skladištenje i globalnu distribuciju AU - Balaić, Patricia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:5008 TI - Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize AU - Dodlek Šarkanj, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6062 TI - Uzgoj, prerada i zahtjevi za ekološku proizvodnju malina AU - Delimar, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6072 TI - Mjerenje inhibicije enzima acetilkolinseteraze i antioksidacijske aktivnosti biljnih infuzija listova ginka AU - Gospočić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6074 TI - Prikaz anketnog istraživanja prehrane vrhunskih streličara u internacionalnim razmjerima AU - Mlinarić, Amanda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6066 TI - Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka AU - Đelekovčan, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6076 TI - Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost AU - Rožman, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6075 TI - Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka AU - Oreški, Rebeka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:6078 TI - Ekološki uzgoj i prerada borovnica AU - Tandarić, Dina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5960 TI - LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane AU - Mezga, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5961 TI - Sigurnost hrane i klimatske promjene AU - Golenja, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5941 TI - Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka AU - Pavličević, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5965 TI - Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva AU - Vuk, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5175 TI - Proizvodnja ledenog vina AU - Mičić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5375 TI - Određivanje patulina u jabukama UHPLC-MS/MS metodom AU - Kukec, Valerija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5395 TI - Učinkovitost implementacije HACCP sustava u dječjem vrtiću "Dabrić" AU - Radmanić, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5299 TI - prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji AU - Šignjar, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5341 TI - Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja AU - Barukčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5349 TI - Karatkteristike proizvodnje vina u vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora AU - Horvat, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5398 TI - Kupina kao sirovina za proizvodnju voćnog vina AU - Kurtanjek, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5350 TI - Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima AU - Mađerić, Patricija Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5344 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5381 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti u medu iz područja Bjelovarsko-bilogorske županije AU - Lacković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5345 TI - Preferencija potrošača komercijalno dostupnih alternativa mlijeku s obzirom na funkcionalna i senzorska svojstva AU - Dubovečak, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5400 TI - Upotreba divljeg šipka (Rosa canina L.) u prehrani i tradicionlanoj medicini AU - Tihelka, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5391 TI - Proizvodnja "cidera" AU - Škorjanec, Anabela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5390 TI - Kinetika enzima katalaze AU - Mihalic, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5433 TI - Ekološka proizvodnja i ekološki proizvodi od lješnjaka u Hrvatskoj AU - Jozinović, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4906 TI - Fitoestrogeni iz soje i žensko zdravlje AU - Hajdinjak, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4907 TI - Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec AU - Boršćak, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:5264 TI - Određivanje ukupnih polifenola te indeksa posmeđenja međimurskih vina Pušipel AU - Pintarić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4864 TI - Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom AU - Sabljić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4875 TI - Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba AU - Jelušić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4874 TI - Paprene metvica (Mentha piperita L.): botaničke karakteristike, uzgoj, biološka aktivnost i upotreba AU - Jaković, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4478 TI - Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline AU - Posavec, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4418 TI - Antioksidacijska aktivnost eteričnog ulja lavande AU - Kos, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4412 TI - Hrvatski zaštićeni pršuti AU - Čikan, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4496 TI - Drniški pršut AU - Polanović, Ina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -