TY - THES ID - pbf:4607 TI - Udio proteina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda, te medljikovca iz sezone 2022. AU - Strbad, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4608 TI - Udio proteina u uzorcima uniflornog meda iz sezone 2022. AU - Telebar, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4663 TI - Udio proteina i prolina u uzorcima cvjetnog i livadnog meda AU - Petek, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4380 TI - Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj AU - Kragić, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4384 TI - Kemijski sastav i antioksidacijska aktivnost divlje jabuke (Malus sylvestris (L.) Mill.) AU - Šenjug, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4372 TI - Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom AU - Jagodić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4392 TI - Sadržaj metala i polumetala u uzorcima sondi namjenjenih enteralnoj prehrani bolesnika AU - Đurić, Maria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4376 TI - Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka AU - Blažević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4409 TI - Određivanje kemijskog i bioaktivnog sastava zelenih i prženih zrna kave i napitaka smanjenog udjela kafeina AU - Fabečić, Patricia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4661 TI - Procjena navika konzumacije morske ribe u hrvatskoj i određivanje sadržaja elemenata mišićja pridnenih vrsta ribe iz Jadranskoga mora AU - Novak, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4285 TI - Primjena inovativne zamjene za sol u maskiranju gorčine proizvoda i jela od povrća iz porodice kupusnjača AU - Gajari, Davorka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4623 TI - Biološki aktivne tvari iz sekundarnih sirovina AU - Pavlović, Mandica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4499 TI - Formulacija funkcionalnih jestivih filmova obogaćenih polifenolnim ekstraktima sekundarnih biljnih sirovina AU - Antolić, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4316 TI - Određivanje parametara kvalitete odabranih vrsta meda iz sezone 2021. AU - Čupić, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4233 TI - Udio proteina u uzorcima meda AU - Jukić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4207 TI - Parametri kvalitete različitih vrsta meda iz sezone 2020. AU - Mikulić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - unin:4416 TI - Razvoj formulacija pralina obogaćenih biljnim ekstraktima AU - Burek, Patrick DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3980 TI - Imunoenzimske metode u analitici hrane AU - Osvald, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3941 TI - Imunoenzimske metode u analitici meda i pčelinjih proizvoda AU - Rotim, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3897 TI - Utjecaj uvjeta ekstrakcije i hidrolize na izdvajanje kvercetina iz ljuske luka i mahune graška AU - Dajčić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3776 TI - Primjena testova sklonosti u senzorskoj procjeni meda AU - Bakir, Lara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3798 TI - Inkorporacija ljekovitih biljnih vrsta u sastav konditorskih proizvoda AU - Štefić, Lora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3825 TI - Frakcioniranje polifenolnih spojeva – razvoj metodologije i primjena na mahuni graška AU - Kralj, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3650 TI - Udio mliječne masti u uzorcima sira AU - Perčić, Rebeka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3596 TI - Procjena navika, stavova i mišljenja potrošača o medu AU - Glasnović, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3607 TI - Određivanje udjela ukupnih mineralnih tvari i proteina u uzorcima sireva AU - Vranković, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3551 TI - Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada AU - Bernat, Miroslava DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3466 TI - Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom AU - Vidaković, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3159 TI - Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica AU - Krajcer, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3127 TI - Primjena imunoenzimske metode u određivanju alergena kikirikija AU - Mikulić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3023 TI - Imunoenzimska metoda u određivanju alergena mlijeka AU - Horvatović, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3319 TI - Određivanje alergena kikirikija u uzorcima keksa i čajnih peciva imunoenzimskom metodom AU - Tolvajčić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2942 TI - Imunoenzimska metoda u određivanju alergena kikirikija AU - Ćurić, Adriana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2663 TI - Određivanje alergena mlijeka ELISA metodom AU - Tišlarić, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2546 TI - Određivanje alergena kikirikija ELISA metodom AU - Špalj, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2714 TI - Primjena ELISA metode u određivanju alergena kikirikija u uzorcima kolača koji sadrže kakaove dijelove AU - Hršak, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:255 TI - Određivanje alergena kikirikija u uzorcima krem proizvoda i čokolada ELISA metodom AU - Zeljko, Mladena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:170 TI - Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda AU - Petrić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:36 TI - Specifičnosti umami okusnog doživljaja AU - Samodol, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2896 TI - Karakterizacija i genetička identifikacija djevičanskih maslinovih ulja sorti Oblica i Leccino u dalmatinskim maslinicima AU - Jukić Špika, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:606 TI - Luminometrijske metode u kontroli higijene u prehrambenoj industriji AU - Mekovec, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:588 TI - Učinkovitost panela za senzorsku procjenu meda begrema AU - Margetić, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:562 TI - Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije AU - Kodrnja, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:614 TI - Određivanje fenolnih spojeva u različitim vrstama proizvoda od aronije tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti AU - Mačković, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:617 TI - Određivanje parametara kvalitete, udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti sokova od aronije AU - Shabanaj, Kujtesa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:855 TI - Procjena učinkovitosti panela za senzorsku procjenu meda AU - Kolaček, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:835 TI - Parametri kvalitete medljikovca, cvjetnog livadnog i šumskog meda te različitih vrsta uniflornog meda AU - Čalopek, Bruno DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:736 TI - Senzorske značajke medljikovca AU - Jazbec, Jana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2847 TI - Razvoj i validacija HPLC metode za određivanje nitrata u povrću i dječjoj hrani AU - Rupić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:788 TI - Senzorske značajke meda lipe AU - Pandža, Nevena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:913 TI - Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost bagremovog meda AU - Lež, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1028 TI - Utjecaj zagrijavanja na antioksidacijsku aktivnost kestenovog meda AU - Vukičević, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1098 TI - Utjecaj temperature na antioksidacijsku aktivnost meda AU - Margetić, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1115 TI - Senzorska procjena meda AU - Mačković, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2802 TI - Procjena parametara kvalitete jadranske bukve (Boops boops) tijekom pohrane na ledu AU - Bogdanović, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1454 TI - Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda AU - Topolovac, Sanda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1478 TI - Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost bagremovog meda s varaždinskog područja AU - Šančić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1344 TI - Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane AU - Džaferović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1250 TI - Testovi razlika u senzorskoj procjeni hrane AU - Kolaček, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1362 TI - Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni izotoničnih napitaka AU - Smola, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1854 TI - Primjena elektronskog jezika u senzorskoj procjeni uzoraka bezglutenskog brašna te brašna kojima nije odstranjen gluten AU - Šaler, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1606 TI - ELISA u analitici hrane AU - Zeko, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1561 TI - Kromatografske analitičke tehnike AU - Rako, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1589 TI - Kromatografske metode određivanja karotenoida AU - Vladić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1558 TI - Kromatografske metode određivanja proteina AU - Zenuni, Florime DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2734 TI - Hlapljivi sastojci arome rajčice i njihov utjecaj na senzorska svojstva proizvoda od rajčice AU - Marković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -