diplomski rad
Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije

Perković, Marin
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Perković, M. (2020). Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije (Diplomski rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

Perković, Marin. "Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

Perković, Marin. "Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

Perković, M. (2020). 'Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije', Diplomski rad, Sveučilište Sjever, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

Perković M. Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije [Diplomski rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2020 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

M. Perković, "Eno-gastronomski turizam čimbenik odabira turističke destinacije na primjeru Međimurske županije", Diplomski rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:421601

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.