Skip to main content
EN
HR
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Sveučilište Sjever
Digitalni repozitorij Sveučilišta Sjever
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
Rad nije dostupan
završni rad
57
0
Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna
Antonio Furjan Kralj (2014)
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku
Za citiranje koristite ovu mrežnu adresu:
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Podaci o radu
Naslov
Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna
Autor
Antonio Furjan Kralj
Voditelj/Mentor
Živko Kondić
(mentor)
Sažetak rada
HACCP princip veoma je važan u svim granam proizvodnje prehrambene industrije pa tako i u pekarstvu. Analizom mogućih rizika te načinima otklanjanja mogućih posljedica uvelike se doprinosi ispravnosti i zdravlju prehrambenih proizvoda. Cilj rada je sagledavanje te osiguranje veće sigurnosti u svim procesima proizvodnje te dijelovima distribucije i prodaje pekarskih proizvoda. Odabrani materijali rada su internetske stranice te literatura i podatci prikupljeni u pekarskom pogonu. HACCP princip uključuje sve koji radi sa hranom od proizvodnje, distribucije, transporta, skladištenju, prodaji pa čak i konzumiranju hrane. Te se on ne odnosi na kvalitetu proizvoda nego samo na zdravstvenu ispravnost i sigurnost.
Ključne riječi
HACCP
Kontrolna točka
Kritična kontrolna točka
Faktor rizika/ Opasnosti
Povjerenstvo za obranu
Krešimir Buntak
Živko Kondić
Vesna Sesar
Ustanova koja je dodijelila akademski/stručni stupanj
Sveučilište Sjever
Ustrojstvena jedinica niže razine
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku
Mjesto
Koprivnica
Država obrane
Hrvatska
Znanstveno područje, polje, grana
TEHNIČKE ZNANOSTI
Temeljne tehničke znanosti
Organizacija rada i proizvodnje
Vrsta studija
stručni
Stupanj
stručni
Naziv studijskog programa
Tehnička i gospodarska logistika
Akademski / stručni naziv
stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka tehničke i gospodarske logistike
Kratica akademskog / stručnog naziva
bacc. ing. logist.
Vrsta rada
završni rad
Jezik
hrvatski
Datum obrane
2014-10-31
Vrsta resursa
tekst
Prava pristupa
Rad nije dostupan
Uvjeti korištenja rada
URN:NBN
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Pohranio
Jasna Kosić