završni rad
Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje

Mavrin, Lucija
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za sestrinstvo

Citirajte ovaj rad

Mavrin, L. (2020). Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, Lucija. "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, Lucija. "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, L. (2020). 'Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 07.04.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin L. Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2020 [pristupljeno 07.04.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

L. Mavrin, "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.