završni rad
Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom

Štimec, Kristijan-Leonard
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Štimec, K. L. (2022). Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

Štimec, Kristijan Leonard. "Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

Štimec, Kristijan Leonard. "Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

Štimec, K. L. (2022). 'Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

Štimec KL. Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

K. L. Štimec, "Određivanje glutena u uzrocima hrane i pića ELISA metodom", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:010228

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.