Rad nije dostupan
završni rad
Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna

Antonio Furjan Kralj (2014)
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku
Citirajte ovaj rad...

Furjan Kralj, A. (2014). Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068

Furjan Kralj, Antonio. "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068

Furjan Kralj, Antonio. "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068

Furjan Kralj, A. (2014). 'Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068

Furjan Kralj A. Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2014 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068

A. Furjan Kralj, "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068