Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za sestrinstvo
Citirajte ovaj rad
Plevnjak, R. (2024). Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031
Plevnjak, Roberto. "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031
Plevnjak, Roberto. "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031
Plevnjak, R. (2024). 'Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031
Plevnjak R. Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031
R. Plevnjak, "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031