završni rad
Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje

Plevnjak, Roberto
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za sestrinstvo

Citirajte ovaj rad

Plevnjak, R. (2024). Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

Plevnjak, Roberto. "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

Plevnjak, Roberto. "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

Plevnjak, R. (2024). 'Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

Plevnjak R. Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

R. Plevnjak, "Utjecaj industrijski prerađene prehrane na ljudsko zdravlje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:799031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.