završni rad
Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha

Hrković, Lorena
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Koprivnica

Citirajte ovaj rad

Hrković, L. (2024). Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

Hrković, Lorena. "Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

Hrković, Lorena. "Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

Hrković, L. (2024). 'Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

Hrković L. Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

L. Hrković, "Utjecaj dodataka aditiva i pomoćnih sredstava na kvalitetu kruha", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:838042

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.