undergraduate thesis
Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva

Kovačić, Aleksandra
University North
University centre Varaždin
Department of Nursing

Cite this document

Kovačić, A. (2021). Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

Kovačić, Aleksandra. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva." Undergraduate thesis, University North, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

Kovačić, Aleksandra. "Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva." Undergraduate thesis, University North, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

Kovačić, A. (2021). 'Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva', Undergraduate thesis, University North, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

Kovačić A. Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

A. Kovačić, "Zarazne bolesti koje se prenose hranom i HACCP sustav: presječno istraživanje znanja opće populacije i studenata sestrinstva", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:178427

Please login to the repository to save this object to your list.