Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku
Citirajte ovaj rad
Pašica, E. (2017). Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450
Pašica, Eugen. "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450
Pašica, Eugen. "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450
Pašica, E. (2017). 'Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450
Pašica E. Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2017 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450
E. Pašica, "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450