Boršćak, D. (2022). Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174
Boršćak, Dora. "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174
Boršćak, Dora. "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174
Boršćak, D. (2022). 'Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174
Boršćak D. Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174
D. Boršćak, "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174