završni rad
Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji

Hrženjak, Petra
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Hrženjak, P. (2022). Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

Hrženjak, Petra. "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

Hrženjak, Petra. "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

Hrženjak, P. (2022). 'Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

Hrženjak P. Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

P. Hrženjak, "Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:419463

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.