Oreški, R. (2023). Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, Rebeka. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, Rebeka. "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški, R. (2023). 'Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
Oreški R. Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067
R. Oreški, "Utjecaj ekstrakcijskog otapala na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost ginka", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:428067