Puž, D. (2023). Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244
Puž, Domagoj. "Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244
Puž, Domagoj. "Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244
Puž, D. (2023). 'Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244
Puž D. Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244
D. Puž, "Trendovi razvoja u proizvodnji sladoleda", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:371244