završni rad
Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica

Pucko, Antonia
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Pucko, A. (2024). Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

Pucko, Antonia. "Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

Pucko, Antonia. "Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

Pucko, A. (2024). 'Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

Pucko A. Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

A. Pucko, "Potrošačka percepcija funkcionalne hrane na bazi klica", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:279516

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.