Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za ekonomiju
Citirajte ovaj rad
Makopek Pušec, M. (2017). Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva (Diplomski rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040
Makopek Pušec, Martina. "Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040
Makopek Pušec, Martina. "Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040
Makopek Pušec, M. (2017). 'Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva', Diplomski rad, Sveučilište Sjever, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040
Makopek Pušec M. Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva [Diplomski rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2017 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040
M. Makopek Pušec, "Čimbenici oblikovanja organizacije na primjeru Franck čajeva", Diplomski rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:626040