Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za strojarstvo
Citirajte ovaj rad
Stančin, D. (2015). Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536
Stančin, Dario. "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536
Stančin, Dario. "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536
Stančin, D. (2015). 'Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536
Stančin D. Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2015 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536
D. Stančin, "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536