prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća
Rad nije dostupan
završni rad
Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća

Stančin, Dario
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za strojarstvo

Citirajte ovaj rad

Stančin, D. (2015). Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

Stančin, Dario. "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

Stančin, Dario. "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

Stančin, D. (2015). 'Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

Stančin D. Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2015 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

D. Stančin, "Tehnologija izrade spremnika proizvodne linije za pasterizaciju i sterilizaciju voća i povrća", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:938536

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.