završni rad
Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta

Međimorec, Nino
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Međimorec, N. (2021). Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

Međimorec, Nino. "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

Međimorec, Nino. "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

Međimorec, N. (2021). 'Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

Međimorec N. Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

N. Međimorec, "Fizikalno-kemijska i tehnološka uspredba kefira i jogurta", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:710139

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.