završni rad
Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec

Boršćak, Dora
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Boršćak, D. (2022). Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

Boršćak, Dora. "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

Boršćak, Dora. "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

Boršćak, D. (2022). 'Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 20.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

Boršćak D. Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 20.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

D. Boršćak, "Sličnosti i razlike u proizvodnji vina maškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara "VIVA-BER" Beretinec", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:505174

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.