Šignjar, L. (2022). prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308
Šignjar, Lorena. "prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308
Šignjar, Lorena. "prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308
Šignjar, L. (2022). 'prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308
Šignjar L. prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308
L. Šignjar, "prikaz informiranosti populacije o nutritivnoj vrijednosti i korištenju heljde u konzumaciji", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:793308