Mađerić, P. A. (2022). Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903
Mađerić, Patricija Ana. "Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903
Mađerić, Patricija Ana. "Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903
Mađerić, P. A. (2022). 'Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903
Mađerić PA. Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903
P. A. Mađerić, "Analiza i primjena senzorskih testova u voćnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:749903