završni rad
Začini u slastičarstvu

Perhaj, Franciska
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Perhaj, F. (2024). Začini u slastičarstvu (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

Perhaj, Franciska. "Začini u slastičarstvu." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

Perhaj, Franciska. "Začini u slastičarstvu." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

Perhaj, F. (2024). 'Začini u slastičarstvu', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

Perhaj F. Začini u slastičarstvu [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

F. Perhaj, "Začini u slastičarstvu", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:233179

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.