Ujlaki, I. (2024). Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309
Ujlaki, Ivana. "Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309
Ujlaki, Ivana. "Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309
Ujlaki, I. (2024). 'Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309
Ujlaki I. Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309
I. Ujlaki, "Utjecaj fermentirane hrane u mikrobiotu čovjeka", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:031309