završni rad
Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta

Jantolek, Karlo
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Jantolek, K. (2024). Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

Jantolek, Karlo. "Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

Jantolek, Karlo. "Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

Jantolek, K. (2024). 'Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

Jantolek K. Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

K. Jantolek, "Određivanje patulina u voćnim sokovima iz Hrvatskih tržišta", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:595241

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.