Mađer, T. (2021). Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747
Mađer, Tamara. "Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche." Undergraduate thesis, University North, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747
Mađer, Tamara. "Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche." Undergraduate thesis, University North, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747
Mađer, T. (2021). 'Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche', Undergraduate thesis, University North, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747
Mađer T. Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747
T. Mađer, "Utjecaj čajne baze na tijek fermentacije te na animikrobnu i antioksidativnu aktivnost kombuche", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:463747