Pavličević, L. (2023). Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, Lana. "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, Lana. "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević, L. (2023). 'Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka', Undergraduate thesis, University North, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
Pavličević L. Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311
L. Pavličević, "Utjecan načina sušenja na sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijsku aktivnost listova ginka", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:804311