Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline
Sveučilište Sjever
APA 6th Edition Posavec, N. (2021). Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
MLA 8th Edition Posavec, Nikola. "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
Chicago 17th Edition Posavec, Nikola. "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
Harvard Posavec, N. (2021). 'Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
Vancouver Posavec N. Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2021 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
IEEE N. Posavec, "Proizvodnja trajnih kobasica primjenom bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:453780
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu