Vuk, N. (2023). Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, Nikolina. "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, Nikolina. "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, N. (2023). 'Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk N. Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
N. Vuk, "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814