Vuk, N. (2023). Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, Nikolina. "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, Nikolina. "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva." Undergraduate thesis, University North, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk, N. (2023). 'Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva', Undergraduate thesis, University North, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
Vuk N. Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2023 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814
N. Vuk, "Osnovne značajke i način proizvodnje tradicionalnih hrvatskih i europskih sireva", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708814