završni rad
Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082

Tepeš, Fran
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za strojarstvo

Citirajte ovaj rad

Tepeš, F. (2024). Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082 (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

Tepeš, Fran. "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

Tepeš, Fran. "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

Tepeš, F. (2024). 'Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

Tepeš F. Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082 [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

F. Tepeš, "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.