Sabljić, P. (2022). Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683
Sabljić, Petra. "Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683
Sabljić, Petra. "Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683
Sabljić, P. (2022). 'Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 21.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683
Sabljić P. Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 21.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683
P. Sabljić, "Određivanje alergena badema i lješnjaka u uzorcima čokolade ELISA metodom", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:664683