završni rad
HACCP u industriji pilećeg mesa

Horvat, Leon
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Horvat, L. (2023). HACCP u industriji pilećeg mesa (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

Horvat, Leon. "HACCP u industriji pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

Horvat, Leon. "HACCP u industriji pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

Horvat, L. (2023). 'HACCP u industriji pilećeg mesa', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

Horvat L. HACCP u industriji pilećeg mesa [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

L. Horvat, "HACCP u industriji pilećeg mesa", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:141319

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.