Đelekovčan, J. (2023). Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611
Đelekovčan, Josipa. "Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611
Đelekovčan, Josipa. "Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611
Đelekovčan, J. (2023). 'Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 09.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611
Đelekovčan J. Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 09.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611
J. Đelekovčan, "Sadržaj ukupnih polifenola, flavonoida i antioksidacijska aktivnost u sjemenkama ginka", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:298611