Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za strojarstvo
Citirajte ovaj rad
Tepeš, F. (2024). Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082 (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046
Tepeš, Fran. "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046
Tepeš, Fran. "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046
Tepeš, F. (2024). 'Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046
Tepeš F. Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082 [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046
F. Tepeš, "Utjecaj parametara obrade na hrapavost pri glodanju aluminijeve legure EN AW 6082", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:407046