Kuček, G. (2024). Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630
Kuček, Gabrijel. "Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630
Kuček, Gabrijel. "Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630
Kuček, G. (2024). 'Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630
Kuček G. Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630
G. Kuček, "Nutritivna i funkcionalna svojstva leguminoza", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:619630