undergraduate thesis
Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka

Lugomer, Petra
University North

Cite this document

Lugomer, P. (2022). Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka (Undergraduate thesis). Koprivnica: University North. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

Lugomer, Petra. "Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University North, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

Lugomer, Petra. "Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka." Undergraduate thesis, University North, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

Lugomer, P. (2022). 'Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka', Undergraduate thesis, University North, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

Lugomer P. Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka [Undergraduate thesis]. Koprivnica: University North; 2022 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

P. Lugomer, "Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka", Undergraduate thesis, University North, Koprivnica, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:248681

Please login to the repository to save this object to your list.