završni rad
Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost

Rožman, Ivana
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Rožman, I. (2023). Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

Rožman, Ivana. "Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

Rožman, Ivana. "Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

Rožman, I. (2023). 'Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

Rožman I. Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2023 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

I. Rožman, "Ajvar: sirovine, proizvodnja i nutritivna vrijednost", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:803305

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.