Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda
Sveučilište Sjever
Artić, E. (2024). Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
Artić, Ema. "Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
Artić, Ema. "Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
Artić, E. (2024). 'Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
Artić E. Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
E. Artić, "Određivanje antioksidativnog kapaciteta bagremova meda", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:230447
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.