Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za strojarstvo
Citirajte ovaj rad
Jambrović, J. (2020). Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355
Jambrović, Jakov. "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355
Jambrović, Jakov. "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355
Jambrović, J. (2020). 'Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 02.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355
Jambrović J. Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2020 [pristupljeno 02.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355
J. Jambrović, "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355