Jelušić, V. (2022). Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077
Jelušić, Valentina. "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077
Jelušić, Valentina. "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077
Jelušić, V. (2022). 'Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077
Jelušić V. Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077
V. Jelušić, "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077