završni rad
Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja

Hunjadi, Elena
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Hunjadi, E. (2024). Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

Hunjadi, Elena. "Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

Hunjadi, Elena. "Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

Hunjadi, E. (2024). 'Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

Hunjadi E. Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2024 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

E. Hunjadi, "Određivanje ukupnih polifenola, flavonoida i fenolnih kiselina u soku i octu od jabuke iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:288855

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.