završni rad
Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja

Barukčić, Ivana
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Barukčić, I. (2022). Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

Barukčić, Ivana. "Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

Barukčić, Ivana. "Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

Barukčić, I. (2022). 'Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

Barukčić I. Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

I. Barukčić, "Informiranost potrošača o nutritivnoj i zdravstvenoj vrijednosti bučinog ulja", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:771740

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.